OS BAG VED WILLJE

//Lærke T. G. Espeholt

De seneste år har jeg erfaret, at det jeg var mest optaget af på mine arbejdspladser, ikke var mit konkrete arbejde. Det interessante for mig var det der foregik mellem de mennesker, som jeg arbejdede sammen med. Forholdet mellem kolleger, og mellem ledere og medarbejdere. Det samsurium af dynamikker og impulser som konstant finder sted, hierarkisk eller ej. Sagt eller usagt. Positivt eller negativt. Man skal næppe være noget orakel for at vide, at alt det der udspiller sig, påvirker arbejdet når det påvirker nogen.
Dermed påvirkes trivsel, omdømme og tal. Både godt og skidt. God arbejdslyst rummer mange forskellige aspekter, som fx mening, roller og resultater. Vi har nu undersøgt feltet til fingerspidserne og Willje er blevet til, så flere ledere, medarbejdere og virksomheder let kan arbejde med emnet. For alles skyld, og I lige præcis den form og grad, som matcher dem bedst. Større arbejdslyst for både ledere og medarbejdere skaber bedre resultater.

»Vi mødte hinanden første gang til et bryllup i NYC i 2016«

//Ida Wøjcik-Jonasson

Jeg vægter det menneskelige aspekt på en arbejdsplads højt. – At blive mødt af smil, når man træder ind ad døren om morgenen, – at der jokes ved køen til kaffemaskinen, og at alle snakker respektfuldt med hinanden, – og ikke ”hviske-tisker” om hinanden. Det er vigtigt. Hvis mit humør er højt, er min arbejdslyst høj! Det kan lyde banalt, men det er det ikke.
Resultater, medbestemmelse og teamwork er 3 vigtige parametre, som jeg værdsætter. Resultater handler om at opleve fremskridt og se konkrete resultater af sit arbejde. Medbestemmelse handler om at blive hørt og set. Men hverken resultaterne eller medbestemmelsen opnår deres egentlige værdi, hvis mine kollegaer og jeg ikke arbejder sammen som ét team.
God arbejdslyst skabes af relationer, humor og meget mere – simpelt ik’ 😉