Vi mangler en nysgerrig praktikant

LIDT OM DIG

Du elsker markedsføring på web og sociale medier. Du kan sammensætte ord, viden, interviews og cases til tekster. Du ved hvad relevant content betyder, og kan tænke i både tekst, billeder, hjemmeside og sociale medier. Hvis ikke du kender til SEO og WordPress, så vil du gerne lære mere om det. Du tænker strategisk og ligger planer, men ved, at tanker kun batter når der handles og eksekveres – og det vil du hjælpe os med.

LIDT OM OS

Vi tror på, at god arbejdslyst løftes i et fælles ansvar og at effektivitet og innovation opstår, når vi har egen og andres trivsel på sinde. Vi afholder workshops for ledere og medarbejdere samt god arbejdslyst samtaler – og kan garantere, at vi også går højt op i DIN arbejdslyst.

DET FORVENTER VI

At du er nysgerrig og ikke er bange for at træde ved siden af. Du kaster dig ud i det. Du er ikke fejlfri, og det ved du, men du har mod på at erfare og lære mere om dit felt, dig selv – og om os og vores arbejde. Du tør bevæge dig ud af komfortzonen, også selvom det nogle gange kan gøre ondt. Du er altså vigtigst af alt modig.

Giv Lærke et kald på tlf. 42 44 80 03 hvis du er nysgerrig.

DET FORVENTER VI IKKE

At du kan have mange bolde i luften og at du er mega agil og møg fleksibel og kan starte i går. Heller ikke at du kan multitaske, eller vil gå gennem ild og vand for os og vores virksomhed og dermed gå på kompromis med dig selv og dit eget liv. Vi forventer heller ikke, at du er ekspert på tusind områder eller at du sender os en ansøgning eller et CV.